Bemutatkozás

2011-ben a SZABADOS Kft profiljának kiterjesztése végett azonos tulajdonosi struktúrával megalapítottuk a DOS Építő Kft, mely ettől az évtől kezdve átvette a generál kivitelezési munkákat.

Az elmúlt évek folyamán főként az ipari létesítmények- és családi házak szerkezetépítésére, valamint gépalapok vasbeton szerkezeti munkáira fókuszáltunk, azonban kapacitásunk lehetővé tette, hogy családi házak generál kivitelezését is megvalósítjuk, ezt a tendenciát a jövőben is szeretnénk megtartani.

Személyi állományunk különféle építőipari beruházások előkészítésében és kivitelezésében komoly tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll. A cég dolgozóinak létszáma kb. 30-70%-ban oszlik meg a szellemi és fizikai dolgozók között.

Cégünk lendületes növekedése érdekében, kiemelt szerepet tulajdonítunk annak, hogy munkatársainkat folyamatosan képezzük és hangsúlyt fektetünk arra, hogy figyelemmel kísérjék a piacon, illetve a technológiában bekövetkező változásokat a piaci helyzetnek megfelelően.

Alapvető célkitűzésünk a Cégünkkel kapcsolatba kerülő Megrendelők, Vevők megelégedettségének elnyerése. Ennek kapcsán az általunk létrehozott építmények műszaki és esztétikai színvonalát, minőségét európai mércével is magas szinten tudjuk tartani, mivel hitünk szerint manapság az építőipar területén ezen szempontok kiemelten fontosak.