Szolgáltatásaink

Több lakásos épületek és családi házak szerkezetépítése

Fő tevékenységi körünk a többlakásos épületek, valamint családi házak szerkezetépítése. Alapvető célkitűzésünk a Cégünkkel kapcsolatba kerülő Megrendelők, Vevők megelégedettségének elnyerése. Ennek kapcsán az általunk létrehozott építmények műszaki és esztétikai színvonalát, minőségét európai mércével is magas szinten tudjuk tartani, mivel hitünk szerint manapság az építőipar területén ezen szempontok kiemelten fontosak.

Belső gépi vakolás

Belső gépi vakolási munkákat első osztályú minőségben komoly szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink végzik.  A munka során kizárólag kiváló minőségű vakolóhabarccsal dolgozunk, amely elengedhetetlen a pontos és kiemelkedő minőségű munkához. Figyelemmel kísérjük a piacot, annak technológiai változásait, hogy minél gyorsabb és precízebb munkával nyerjük el megrendelőink bizalmát.

Szakmai tudás és hozzáértés

Szakmai tudásunkról és hozzáértésünkről a referenciák menüpontban szereplő munkáink Önt is meggyőzhetik. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen bennünket az elérhetőségeink valamelyikén!