Bemutatkozás

A SZABADOS Kft. 1994-ben családi vállalkozásként alakult, azzal a céllal, hogy kiemelkedő minőségű, megbízható építőipari szolgáltatásokat nyújtson. 1994-2004-ig teljes körű építési munkákat végeztünk, melynek során folyamatosan bővültünk, így működési körünket kiterjesztettük zsaluanyag- és állvány bérbeadására. Később a SZABADOS KFT. fő profilját ezekre, valamint ipari létesítmények és gépalapok vasbeton szerkezeteinek megvalósítására korlátoztuk.

2011-ben cégünk profiljának kiterjesztése végett azonos tulajdonosi struktúrával megalapítottuk a DOS Építő Kft, mely ettől az évtől kezdve átvette a családi házak vb. szerkezeteinek kivitelezési munkákat, illetve azok generálkivitelezését.  Jelenleg a két cég 24 főt foglalkoztat, akik legtöbbje a cégünk alkalmazásában áll a kezdeti évek óta. Megbízható szakember állományunkat mérnökök, ácsok, kőművesek, lakatos és segédmunkások alkotják.

Székesfehérvár GEBE csarnok

Az évek folyamán fejlődésünknek megfelelően egyre több és nagyobb volumenű projekt kivitelezését valósítottuk meg. 2012. szeptemberében a székesfehérvári ALCOA területén a 49-es csarnok fejépületének kivitelezése során, az ALCOA- Köfém Kft. a kialakuló bizalmának és elégedettségének eredményeképp a DURA BRIGHT II csarnok kivitelezési munkáit is elnyertük 2014-ben.

ALCOA gépalapok

Elérhetőségeink

A mai napig meghatározó építési szolgáltatásokat nyújtó vállalkozói vagyunk, folyamatos együttműködés áll két cég között. 2018-ban az ALCOA Köfém Kft 18 500 m2-es csarnok szerkezetépítésének jogát nyertük el.

Cégünk anyagi hátterével, megbízhatóságával biztosítja a gyors, minőségi munkát, amely nemcsak a nagyobb beruházások során elengedhetetlen, hanem a lakossági megbízásoknál is.

A SZABADOS Kft . MSZ EN ISO 9001:2009 szabvánnyal rendelkezik.