Zsalu- és állvány bérbeadás

Cégünk a kivitelezési munkák mellett fő tevékenységként zsalu- és állványrendszerek bérbeadásával foglalkozik.

Zsalu- és állvány bérbeadás

Fal- és födémzsalu bérbeadás

Velencei -tó partján fekvő, pákozdi telephelyünkön jelentős mennyiségű korszerű zsaluanyaggal rendelkezünk, mellyel vállalkozásokat és magányszemélyeket is ki tudunk szolgálni. Készletünk ~500 m2 falzsaluból és ~2100 m2 födémzsaluból áll, amely a régiónk viszonylatában kiemelkedőnek számít. A födém~ és falzsaluzáshoz szükséges valamennyi kiegészítő elem is megtalálható nálunk.

A bérelhető zsalurendszerek elemlistája folyamatosan bővül, az innovatív és korszerű technológiáknak megfelelően, illetve a már készleten lévő elemeink száma lehetőség szerint növelhető. Tekintve, hogy a telephelyünkön a zsaluanyag bérlés folyamatos, így kérjük előzetesen érdeklődjön az elérhető zsalumennyiségekről a kapcsolataink valamelyikén!

Fal- és födémzsalu bérbeadás

Elérhetőségeink

Homlokzati állvány bérbeadás

Telephelyünkön állványrendszer bérbeadásával is várjuk leendő ügyfeleinket. Készletünkön 2000 m2 GRAF homlokzati állványrendszerrel állunk rendelkezésre. A folyamatos bérbeadások miatt az aktuális készletről kérjük érdeklődjön a lenti elérhetőségeink valamelyikén!

Homlokzati állvány bérbeadás

Szükség esetén a kivitelezés helyszínére történő kiszállításban saját tehergépjárművel állunk rendelkezésre. Fő célkitűzésünk, hogy versenyképes áraink és ügyfélbarát kiszolgálásunk miatt az ügyfeleink elégedettségét elnyerjük és adott helyzetben ismét minket válasszanak!

Amennyiben az árkalkuláció elkészítéséhez segítségre van szüksége, úgy forduljon hozzánk bizalommal a lenti elérhetőségek valamelyikén!

Telefon: 06/20 360-8242
e-mail: info(kukac)szabadoskft.com

Építési állvány bérlése kedvező áron!

Építési állvány bérlése

Építési állványrendszerünk moduláris szerkezetű, így szerszám nélkül is gyorsan összeszerelhető, variálható és átépíthető.

Építési állvány bérlése esetén az állványrendszerről gyorsabb és hatékonyabb teljesítmény érhető el, mely kedvező mind a Megrendelők, mind a kivitelezők számára.

Az építési állvány bérlését kínáljuk versenyképes áron, magas minőségben. A bérbe vehető elemeket folyamatosan karbantartjuk.

Amennyiben építési állványt bérelne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

A zsaluanyag bérlés költségtakarékos megoldás építkezésekhez!


Ajánlatot kérek!

zsaluanyag bérlés

Egy építkezés megvalósításában akár mint kivitelező, akár mint beruházó vesz részt kiemelt szempont a gyors és költséghatékony kivitelezés. A monolit vb szerkezetek zsaluzása során, az innovatív technológiának köszönhetően lehetőségünk adódik komplett zsalurendszerek alkalmazásával hatékonyabb és gyorsabb munkavégzésre.  Cégünk erre nyújt megoldást és kedvező áron biztosítja a kivitelezések során szükséges zsaluanyag bérlését. Legyen szó fal-; pillér- vagy födémzsaluzásról a rendelkezésünkre álló készletünk megoldást jelentenek valamennyi zsaluzási folyamatra.

Amennyiben a zsaluzáshoz nem áll rendelkezésre szakember, forduljon hozzánk bizalommal, mivel több éves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáinkkal vállaljuk monolit vasbeton szerkezetek kivitelezését.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretne többet tudni a zsaluanyag bérlésről, és kérje ajánlatunkat még ma!