Szolgáltatásaink

Csarnokok és ipari létesítmények generál kivitelezése, valamint gépalapok monolit vb. munkái

Cégünk fő profilja a csarnokok és ipari létesítmények generál kivitelezése, valamint gépalapok monolit vasbeton munkái, melyek megvalósulásában a több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkező munkavállalóink is részt vesznek. Fő tevékenységi körünkön kívül eső munkákat, az évek folyamán állandósult, megbízható alvállalkozók bevonásával végezzük el. Vasbeton szerkezetépítéshez jelentős mennyiségű korszerű zsaluanyaggal rendelkezünk.

ALCOA K2 csarnok

Ajánlatot kérek!

Zsaluanyag és állvány bérbeadása

Tevékenységeink közül kiemelkedik a PERI zsalu~ és GRAF állványrendszerek bérbeadása. Magyarországi viszonylatban is kiemelkedő zsaluanyag és állvány készlettel állunk partnereink rendelkezésére.

zsaluanyag

Versenyképes ár és minőség

Visszatérő ügyfeleink biztosítanak bennünket a versenyképes árainkról és a szolgáltatásaink kiemelkedő minőségéről. Szakmai tudásunkról a referenciák menüpontban szereplő munkáink Önt is meggyőzhetik. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen bennünket a lenti elérhetőségek valamelyikén.

Csarnoképítés tapasztalattal!

Cégünk több mint 20 éves építőipari tapasztalattal vállalja csarnokok teljeskörű és szerkezetkész kivitelezését, igény esetén az alapozási munkákat. A csarnoképítések során szervezett és gyors kivitelezést garantáljuk magas minőség mellett.

Amennyiben csarnokot építtetne, válasszon bennünket, és garantáltan nem fogja megbánni a döntését! Ha kérdése lenne a csarnoképítéssel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot is!

Monolit vasbeton szerkezetek építése szakértőktől


monolit vasbeton szerkezet

Ajánlatot kérek!

Az építőipar innovativitásának, valamint a korszerű zsalurendszereknek köszönhetően mind a családi házas, mind az ipari létesítmények kivitelezése során előtérbe kerültek a monolit vasbeton szerkezetek.

A monolit vasbeton szerkezetek terjeszkedését a gyorsabb, költséghatékonyabb munkavégzés mellett többek között az indokolta, hogy sokkal stabilabb és környezeti hatásoknak ellenállóbb épületeket kapunk. A Megrendelők igényeinek is kedvez a monolit vasbeton szerkezetek térhódítása a szabadabb formaképzésével és szerkezetekben elrejthető gépészeti és villamos vezetékeivel.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a monolit vasbeton szerkezetek építésének lehetősége, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!